Palvelut » Rakennuspalvelut

Uudisrakentaminen Imatran seudulla

Harkitsetko omakotitalon rakentamista? Imatran Immo Oy on täyden palvelun rakennusliike, joka tarjoaa kattavat rakennuspalvelut. Tarjoamme palveluitamme yksityisasiakkaille Imatralla ja muualla Etelä-Karjalassa. Toteutamme työt avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme projektin etenemisestä alusta loppuun saakka.

Oma koti kokeneelta rakentajalta

Tarjoamme monipuoliset uudisrakentamisen palvelut. Meillä on omaa asuntotuotantoa, eli rakennamme ja myymme valmiita omakotitaloja. Valmis talopaketti on vaivaton ja nopea ratkaisu omasta kodista haaveilevalle. Lisäksi rakennamme omakotitaloja asiakkaan toimeksiannosta. Teemme toiveidesi ja tarpeittesi pohjalta juuri sellaisen kodin kuin haluat.

Saneerauskohteiden korjausrakentaminen

Teemme kaikki kodin remontit luotettavasti lattiasta kattoon. Toteutamme esimerkiksi

  • Sisätilaremontit
  • Keittiöremontit
  • Kylpyhuoneremontit

Miten sinä haluaisit uudistaa kotiasi? Kerro se meille, niin mietitään yhdessä tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja toteutustapa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Haluan tarjouksen!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Imatran Immo Oy
Tuomaankuja 12
55100 IMATRA

Y-tunnus: 1098189-3
Puh: 05 349 685 18

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Imatran Immo Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa