Talorakentaminen Imatran seudulla

Me rakennamme ja sinä voit muuttaa valmiiseen taloon asumaan! Näin talorakentaminen meillä Imatran ja muun Etelä-Karjalan alueella toteutuu.

Rakennuspalveluidemme asuntotuotanto koostuu pääasiassa omakotitaloista ja paritaloista, jotka rakennamme alusta loppuun ja myymme asiakkaalle valmiina kokonaisuutena. Meiltä voit siis ostaa talon, joka on muuttoa vaille valmis.

Kodeissamme on korkea laatu ja hyvä sijainti

Rakennamme hyvää laatua ja asumisen viihtyisyyttä, käytännöllisyyttä sekä muita fiksuja ratkaisuja vaalien. Neliöitä ei ole heitetty hukkaan, vaan toteutukset ovat järkeviä. Talojen koot vaihtelevat 80–120 m² välillä, joten niin pienelle kuin vähän isommallekin perheelle löytyy se sopiva koti.

Pinnat, kalusteet ja muut tekijät on valittu yksikertaisella, kauniilla ja modernilla tyylillä, joka on varmasti jokaisen talonostajan mieleen. Kaikki kohteemme sijaitsevat hyvällä paikalla lähellä keskustaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää taloistamme!

Kokeneen rakentajan kanssa ei tarvitse varautua virheisiin

Talon rakentaminen tulee tehdä tarkasti kaikkia laaturakentamisen määräyksiä noudattaen. Näin vältytään rakennusvirheiltä ja ikäviltä asumista sekä kustannuksia kiskovilta korjaustoimenpiteiltä.

Meidän rakentamamme talo on Sinulle hyvä hankinta, jonka tulet huomaamaan uuteen kotiin muuttaessasi. Kerromme mielellämme lisää kohteistamme, mikäli talorakentaminen on mielessäsi, mutta et haluaisi itse lähteä urakkaan, vaan saada täysin valmiin kodin helposti ja huolettomasti.

Haluan tarjouksen!

Kerro meistä kavereillesi