Palvelut » Uudisrakentaminen

Talorakentaminen Imatran seudulla

Me rakennamme ja sinä voit muuttaa valmiiseen taloon asumaan! Näin talorakentaminen meillä Imatran ja muun Etelä-Karjalan alueella toteutuu.

Rakennuspalveluidemme asuntotuotanto koostuu pääasiassa omakotitaloista ja paritaloista, jotka rakennamme alusta loppuun ja myymme asiakkaalle valmiina kokonaisuutena. Meiltä voit siis ostaa talon, joka on muuttoa vaille valmis.

Kodeissamme on korkea laatu ja hyvä sijainti

Rakennamme hyvää laatua ja asumisen viihtyisyyttä, käytännöllisyyttä sekä muita fiksuja ratkaisuja vaalien. Neliöitä ei ole heitetty hukkaan, vaan toteutukset ovat järkeviä. Talojen koot vaihtelevat 80–120 m² välillä, joten niin pienelle kuin vähän isommallekin perheelle löytyy se sopiva koti.

Pinnat, kalusteet ja muut tekijät on valittu yksikertaisella, kauniilla ja modernilla tyylillä, joka on varmasti jokaisen talonostajan mieleen. Kaikki kohteemme sijaitsevat hyvällä paikalla lähellä keskustaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää taloistamme!

Kokeneen rakentajan kanssa ei tarvitse varautua virheisiin

Talon rakentaminen tulee tehdä tarkasti kaikkia laaturakentamisen määräyksiä noudattaen. Näin vältytään rakennusvirheiltä ja ikäviltä asumista sekä kustannuksia kiskovilta korjaustoimenpiteiltä.

Meidän rakentamamme talo on Sinulle hyvä hankinta, jonka tulet huomaamaan uuteen kotiin muuttaessasi. Kerromme mielellämme lisää kohteistamme, mikäli talorakentaminen on mielessäsi, mutta et haluaisi itse lähteä urakkaan, vaan saada täysin valmiin kodin helposti ja huolettomasti.

Haluan tarjouksen!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Imatran Immo Oy
Tuomaankuja 12
55100 IMATRA

Y-tunnus: 1098189-3
Puh: 05 349 685 18

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Imatran Immo Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa