Rakennuspalvelut Imatran seudulla

Pyydä meiltä tarjous

Harkitsetko omakotitalon rakentamista? Imatran Immo Oy on täyden palvelun rakennusliike, joka tarjoaa kattavat rakennuspalvelut. Tarjoamme palveluitamme yksityisasiakkaille Imatralla ja muualla Etelä-Karjalassa. Toteutamme työt avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme projektin etenemisestä alusta loppuun saakka.

Oma koti kokeneelta rakentajalta

Tarjoamme monipuoliset uudisrakentamisen palvelut. Meillä on omaa asuntotuotantoa, eli rakennamme ja myymme valmiita omakotitaloja. Valmis talopaketti on vaivaton ja nopea ratkaisu omasta kodista haaveilevalle. Lisäksi rakennamme omakotitaloja asiakkaan toimeksiannosta. Teemme toiveidesi ja tarpeittesi pohjalta juuri sellaisen kodin kuin haluat.

Kokeneen rakentajan kanssa ei tarvitse varautua virheisiin

Talon rakentaminen tulee tehdä tarkasti kaikkia laaturakentamisen määräyksiä noudattaen. Näin vältytään rakennusvirheiltä ja ikäviltä asumista sekä kustannuksia kiskovilta korjaustoimenpiteiltä.
Meidän rakentamamme talo on sinulle hyvä hankinta, minkä tulet huomaamaan uuteen kotiin muuttaessasi. Kerromme mielellämme lisää kohteistamme, mikäli talorakentaminen on mielessäsi, mutta et haluaisi itse lähteä urakkaan, vaan saada täysin valmiin kodin helposti ja huolettomasti.

Kodeissamme on korkea laatu ja hyvä sijainti

Rakennamme hyvää laatua ja asumisen viihtyisyyttä, käytännöllisyyttä sekä muita fiksuja ratkaisuja vaalien. Neliöitä ei ole heitetty hukkaan, vaan toteutukset ovat järkeviä. Talojen koot vaihtelevat 80–120 m² välillä, joten niin pienelle kuin vähän isommallekin perheelle löytyy se sopiva koti.

Pinnat, kalusteet ja muut tekijät on valittu yksikertaisella, kauniilla ja modernilla tyylillä, joka on varmasti jokaisen talonostajan mieleen. Kaikki kohteemme sijaitsevat hyvällä paikalla lähellä keskustaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää taloistamme!

Saneerauskohteiden korjausrakentaminen

Teemme myös kaikki kodin remontit luotettavasti lattiasta kattoon. Toteutamme esimerkiksi:

  • Sisätilaremontit

  • Keittiöremontit

  • Kylpyhuoneremontit.

Miten sinä haluaisit uudistaa kotiasi? Kerro se meille, niin mietitään yhdessä tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja toteutustapa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!​

Imatran Immo Oy

 040 5610685

 imatran@immo.inet.fi 

Tuomaankuja 12

   55100 Imatra

Juho Ojala

Puh. 040 561 0685

Arto Ojala

Puh. 0400 516 005

 

Haluan tarjouksen!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.