Vesi-ilmalämpöpumput ja ilmalämpöpumput Imatralla – myynti ja asennus

Katso yhteystietomme

Myymme ja asennamme laadukkaat vesi-ilmalämpöpumput ja ilmalämpöpumput Imatran seudulla.

Saat meiltä Niben vesi-ilmalämpöpumput sekä Mitsubishin ja Daikinin ilmalämpöpumput. Tarvittaessa autamme sopivan tuotteen valitsemisessa. Ota yhteyttä!

Vesi-ilmalämpöpumppu – kustannustehokas vaihtoehto

Vesi-ilmalämpöpumppu sopii kaiken kokoisiin vesikiertoista patteria tai lattialämmitystä käyttäviin rakennuksiin nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai sen korvaavaksi uudeksi lämmitysjärjestelmäksi. Sen avulla lämmität sekä tilat että käyttöveden. 

 

Vesi-ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu: sen avulla säästät lämmityskustannuksissa verrattuna esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen, joten laite maksaa itsensä nopeasti takaisin.

 

Saat meiltä sekä laadukkaat Niben vesi-ilmalämpöpumput että niiden asennuksen. Sähköalan ammattilaisina huolehdimme kaikista asennukseen liittyvistä sähkötöistä.

Tutustu myös sähköpalveluihimme

Lämmitystä ja viilennystä ilmalämpöpumpuilla

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää vuodenajan ja mieltymystesi mukaan. Samalla saat hyvää sisäilmaa, säästät energiaa ja pienennät lämmityksen aiheuttamaa laskua. Esimerkiksi suorasähköllä ja öljyllä lämpiävissä rakennuksissa säästöt ovat merkittäviä.

 

Myymme ja asennamme korkealaatuiset Mitsubishin ja Daikinin ilmalämpöpumput. Ne on suunniteltu toimimaan Suomen lämpötilaltaan vaihtelevissa olosuhteissa. Osaamisemme avulla autamme valitsemaan tarpeisiisi sopivan mallin. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit saada kotitalousvähennystä eli helpotusta veroista, kun teetät kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- tai perusparannustöitä alan ammattilaisella. Esimerkiksi ilmalämpöpumpun asentaminen kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

 

Voit lukea lisää vähennyksestä verottajan verkkosivuilta.

Verottajan verkkosivut

Imatran Immo Oy

 040 5610685

 imatran@immo.inet.fi 

Tuomaankuja 12

   55100 Imatra

Juho Ojala

Puh. 040 561 0685

Arto Ojala

Puh. 0400 516 005

 

Haluan tarjouksen!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.